Demander une offre

Remplis le formulaire et nous te contacterons sous peu
Veuillez lire attentivement la politique de confidentialité FairValue.
Ton message a été envoyé avec succès.
Remplis tous les champs. Ton message n’a pas été envoyé.
Évaluation correcte de la sécurité financière
Dispositions générales
La plate-forme en ligne www.myfairvalue.ro vous est proposée par FAIRVALUE CONSULTING S.R.L. (ci-après dénommée « FairValue », « La Société » ou « Le Fournisseur ») dont le siège est à Bucarest, Sector 2, Str. Sfantul Spiridon nr. 7, immatriculée au registre du commerce sous le numéro J40/3144/2005, ayant 17254259.

Ces termes et conditions s’appliquent au site www.myfairvalue.ro propriété de FairValue.

FairValue se réserve le droit d’apporter des modifications au contenu de ce site, ainsi qu’aux présentes Conditions générales, sans préavis aux Utilisateurs. En cas de divergence ou de malentendu entre la Société et l’Utilisateur, les Conditions Générales en vigueur au moment de l’utilisation du www.myfairvalue.ro s’appliqueront.
Définitions
« Site » – www.myfairvalue.ro plateforme en ligne ; Document » – cette version des Conditions générales ;
Le « Contenu » comprend les éléments suivants :
a. toutes les informations disponibles sur le Site www.myfairvalue.ro qui peuvent être visitées, visualisées ou autrement accessibles par des moyens électroniques;

b. le contenu de tout courrier électronique envoyé aux internautes qui interagissent avec le Site par FairValue par voie électronique et/ou tout autre moyen de communication disponible ;

c. toute information communiquée à l’Utilisateur par quelque moyen que ce soit par un employé de FairValue, selon les coordonnées spécifiées par cet Utilisateur ;

d. Données FairValue ou autres données privilégiées de la Société.
« Utilisateur » – la personne physique qui navigue sur le Site ou interagit, sous diverses formes, avec lui et a accès au Contenu ;
« Données personnelles » - toute information concernant une personne physique identifiée ou identifiable (« personne concernée »). Il s’agit de données personnelles (énumération non exhaustive) : nom et prénom de la personne, adresse e-mail, numéro de téléphone, etc. ;
« Responsable du traitement des données à caractère personnel » – désigne la personne physique ou morale, l’autorité publique, le service ou tout autre organisme qui, seul ou conjointement avec d’autres, établit les finalités et les moyens du traitement des données à caractère personnel. En ce qui concerne le Site, le responsable du traitement est représenté par FairValue ;
« Consentement de la personne concernée » - toute manifestation de la volonté libre, spécifique, éclairée et univoque de la personne concernée par laquelle elle accepte, par une déclaration ou par une action non équivoque, que les données à caractère personnel la concernant soient traitées ;
« Traitement » - toute opération / ensemble d’opérations effectuées sur des données personnelles (avec ou sans l’utilisation de moyens automatisés), respectivement: collecte, enregistrement, organisation, structuration, stockage, adaptation, modification, extraction, consultation, utilisation, divulgation, diffusion, mise à disposition, alignement, combinaison, limitation, suppression, destruction, etc.

Lumio, anciennement appelée Foenix, était une société d’analyse des médias sociaux qui aidait des marques comme Audi, David Jones et Red Balloon à trouver des influenceurs légitimes pour des campagnes sur les médias sociaux.

Politique générale 
3.1. Dispozitii generale
Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ale Site-ului/ Continutului de catre Utilizator. Utilizatorul este rugat sa parcurga cu atentie acest Document pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite/ neplacute, ce pot fi apreciate de acesta ca avand un impact negativ asupra datelor sale si/ sau informatiilor furnizate societatii FairValue.
3.2. Continutul Site-ului
Site-ul contine informatii, prezentari si articole privind gama de servicii de evaluare oferite de FairValue, dar si referitoare la alte domenii de interes conexe. 

Pentru a solicita o oferta, Utilizatorul va accesa sectiunea ,, SOLICITA OFERTA’’ disponibila pe site, in rubricile aferente serviciilor de evaluare oferite de FairValue. In cadrul formularului, Utilizatorul va trebui sa completeze campurile aferente numelui, numarului de telefon si mesajului, urmand a fi contact de un reprezentant FairValue in timp util, respectiv in termen de 1-5 zile lucratoare. 

Prin intermediul Site-ului pot fi descarcate fisiere utile de Identitate Vizuala si Marketing ale FairValue, disponibile membrilor FairValue, in sectiunea specifica, prin logarea in contul de Membru FairValue. 

Utilizatorul poate programa o intalnire prin completarea formularului disponibil in rubrica specifica, urmand a fi contactat de un reprezentant FairValue pentru confirmarea programarii.

In cazul redirectionarii la un website tert, prezentele Termenii si Conditiile nu vor fi mai aplicabile si in cazul navigarii Utilizatorului pe acel site. Astfel, din momentul redirectionarii Utilizatorului, FAIRVALUE nu isi asuma raspunderea in nicio situatie cu privire la politicile, termenii si conditiile aplicabile pe platforma online respectiva.

Prin folosirea Site-ului, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din utilizarea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura produse Site-ului si/ sau Continutului pus la dispozitie de FairValue, in conformitate cu legislatia nationala in vigoare.

In cazul in care Utilizatorul nu este de acord cu prezentele Termeni si Conditii si/ sau nu accepta prezentul Document, acesta are posibilitatea de a trimite un e-mail pe adresa de corespondenta electronica: office@fvalue.ro si va preciza motivele si/ sau solicitarile de operare a modificarilor dorite.

Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/ sau a nu accepta Documentul.

Denumirea Site-ului si insemnele grafice ale acesteia sunt proprietatea FairValue sau dupa caz, Societatea detine un drept de utilizare asupra acestora, astfel ca aceste elemente nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului/ titularului lor.

Intreg Continutul prezentat sau afisat in cadrul Site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la: text, grafica, fotografii, imagini, imagini in miscare, sunet si ilustratii etc. este proprietatea FairValue. Toate elementele sunt protejate de copyright, drepturi de autor si alte normative in materia drepturilor de proprietate intelectuala.

Logo-ul FairValue este marca inregistrata. Acesta poate fi utilizat doar cu acordul FairValue. In scopuri de media si advertising, Logo-ul poate fi folosit in conditiile prezentate in documentul PDF intitulat ,,brand identity FairValue - section2 - logo mark’, disponibil spre descarcare din sectiunea ,,Kit de presa’’. 

FairValue indeamna ferm sa parcurgeti cu atentie documentul sus-mentionat pentru utilizarea corecta a Logo-ului si pentru a evita eventuale incalcari ale drepturilor de proprietate intelectuala detinute de Societate prin alterarea/ modificarea/ utilizarea in alte scopuri decat cele de media si advertising sau cele permise de legislatia in vigoare ori de un alt acord intre FairValue si Utilizator.

FairValue declara pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul www.myfairvalue.ro este original si ca foloseste resurse, daca este cazul, (imagini de produs, video, text, specificații etc.) cu acceptul sursei, fara sa incalce Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor se va face in scris pe adresa de e-mail office@fvalue.ro. Utilizatorul nu poate modifica niciunul dintre materialele ante - mentionate si nu poate copia, distribui, transmite, afisa, efectua, reproduce, publica, licentia, crea opere derivate din acestea, transfera sau vinde informatii sau lucrari continute de Site-ul www.myfairvalue.ro

Cu exceptia actiunilor permise de legislatia aplicabila in materie si de prezentul document, Utilizatorul este responsabil pentru obtinerea permisiunii inainte de a utiliza orice material protejat de drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala care este facut disponibil de catre FairValue.

Orice Continut la care Utilizatorul are si/ sau obtine acces prin orice mijloc se afla sub incidenta Documentului in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre FairValue si Utilizator si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea FairValue cu referire la acel Continut.

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/ sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica sau juridica, alta decat FairValue, se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei careia ii apartin aceste materiale, Societatea nefiind in niciun fel raspunzatoare de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

In cazul in care FairValue confera Utilizatorului dreptul de a utiliza, sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit Continut la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor Continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor Continuturi pe Site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acesta, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea FairValue pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/ obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui Continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/ sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea FairValue si/ sau a angajatului Societatii, care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista.

Orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document/ prevazute intr-un acord distinct de utilizare, in cazul in care acesta exista/ de legislatia aplicabila in materie este interzisa.
Utilizatorul raspunde pentru orice daune intelectuale produse Site-ului, Continutului sau oricarui tert/ partener/ colaborator cu care FairValue are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

3.3. Date si informatii de contact
FairValue publica pe Site datele sale de identificare complete si corecte, astfel incat contactarea sa de catre Utilizator sa fie una facila. 
Modalitati de contact:
telefonic la nr.: +40 213 22 71 06;
la adresa de e-mail: office@fvalue.ro;
prin completarea formularului ,,Solicita oferta’’, urmand ca Utilizatorul sa fie contactat la nr. de telefon specificat in rubrica aferenta;
prin completarea formularului ,,Programeaza o intalnire’’, urmand ca Utilizatorul sa fie contactat la nr. de telefon specificat in rubrica aferenta. 

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Societatii se va putea realiza prin mijloace de comunicare electronice, telefonic sau orice alt mod de comunicare disponibil partilor, considerandu-se, astfel, ca Utilizatorul consimte, la randul sau la primirea notificarilor din partea FairValue in modalitate electronica si/ sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin intermediul anunturilor publicate pe Site.

FairValue isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, mai ales daca acestea sunt neintemeiate/ abuzive, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.).

Utilizatorul declara expres ca datele de contact furnizate prin transmiterea acestora pe adresa de e-mail office@fvalue.ro ii apartin (spre exemplu: nume si prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon etc.) si ca aceste date vor putea fi folosite de catre Societate in comunicarile sale cu Utilizatorul, in scopul solutionarii oricaror solicitari, dar si pentru furnizarea de informatii suplimentare, la solicitarea Utilizatorului.

3.4. Confidentialitatea datelor cu caracter personal
FairValue depune toate eforturile pentru a se asigura ca protejeaza si respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal apartinand Utilizatorilor sai, prin implementarea de masuri tehnice si organizatorice adecvate, in conformitate cu cerintele Regulamentului nr.  679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si ale Legii nr. 190/2018 privind punerea in aplicare a Regulamentul General privind Protectia Datelor si a bunelor practici in materie de prelucrare a datelor.

Informatiile furnizate de catre Utilizator vor fi stocate de catre FAIRVALUE in format electronic si nu vor fi furnizate catre nicio alta terta parte, decat cele implicate in mod direct in furnizarea serviciilor specifice Site-ului www.myfairvalue.ro .

Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe care Societatea o efectueaza in contextul navigarii pe Site sau interactiunii cu acesta, prin corespondenta postala/ electronica, persoana vizata va consulta Politica de confidentialitate afisata pe Site.

3.5. Newslettere
Primirea de Newslettere si alte alerte de acest gen presupune bifarea casutei corespunzatoare din cadrul formularului de pe Site, comunicarile comerciale si informative fiind transmise doar in baza acordului expres al Clientului. Astfel, Utilizatorul devine Abonat si accepta in mod neconditionat inclusiv prezentele Termenii si conditii in cazul in care acesta nu si-a exprimat in prealabil acordul cu privire la primirea de astfel de comunicari printr-o alta modalitate.

Abonarea la Newsletter-ul oferit de FairValue se poate efectua numai daca Utilizatorul are varsta de 18 ani impliniti la momentul transmiterii intentiei de abonare sau detine acordul reprezentantului legal in acest sens si nu este conditionata de plata unei taxe sau de inregistrarea unui cont de utilizator. 

Datele cu caracter personal folosite de FairValue pentru transmiterea de buletine informative vor fi utilizate de Prestator numai in scopurile descrise in Politica de confidentialitate, si in conformitate cu dispozitiile acesteia, document disponibil pentru consultare pe Site.

Renuntarea la primirea Newsletter-ului de catre Abonat se poate efectua in orice moment, in mod facil, prin retragerea consimtamantului cu privire la prelucrarea datelor sale in scop de marketing si prin exprimarea intentiei de dezabonare, astfel:
a. folosind optiunea specifica de dezabonare din cadrul oricarui buletin informativ primit;
b. prin contactarea Prestatorului via e-mail si transmiterea intentiei de dezabonare de la Newsletter si fara nicio obligatie reciproca ulterioara a vreunei Parti sau fara ca vreo Parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Renuntarea la primirea Newsletter-ului nu implica renuntarea la acordul manifestat pentru prezentul Document, aceasta renuntare producand efecte doar pentru viitor, ulterior comunicarii intentiei de retragere a consimtamantului. 

FairValue nu va fi tinuta de obligatia de a transmite Newsletter-ul Abonatului.

Prestatorul nu va include in buletinele sale informative transmise Abonatului niciun tip de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la un tert care nu este partener al FairValue.

Lumio, anciennement appelée Foenix, était une société d’analyse des médias sociaux qui aidait des marques comme Audi, David Jones et Red Balloon à trouver des influenceurs légitimes pour des campagnes sur les médias sociaux.

Fraude et SPAM
FairValue ne demande à ses Utilisateurs par aucun moyen de communication (e-mail/téléphone/SMS) des informations concernant des données confidentielles, des comptes ou des mots de passe personnels.

L’utilisateur assume l’entière responsabilité de la divulgation par un tiers de ses données confidentielles.

Le fournisseur décline toute responsabilité dans le cas où un utilisateur serait / serait lésé sous quelque forme que ce soit par un tiers qui prétendrait être / représenter les intérêts du fournisseur. L’Utilisateur informera le Prestataire de ces tentatives, en utilisant les coordonnées.

FairValue ne fait pas la promotion du SPAM.

Tout Utilisateur ayant explicitement fourni son adresse e-mail sur le Site peut choisir de la supprimer.

Les communications effectuées par FairValue par des moyens électroniques de communication à distance (c’est-à-dire par courrier électronique) contiennent les données d’identification complètes et conformes de l’expéditeur ou des liens vers ceux-ci, à la date de transmission du contenu.

Les objectifs suivants atteints ou non seront considérés comme une tentative de fraude au Site/Contenu et/ou au Fournisseur et, dans ce cas, une enquête criminelle sera ouverte contre celui ou ceux qui ont tenté ou atteint ce(s) objectif(s) :
• d’accéder aux données de tout type d’un autre Utilisateur en utilisant le compte membre FairValue ou par toute autre méthode ;
• altérer ou autrement modifier le contenu du Site ou le Contenu envoyé par quelque méthode que ce soit par le Fournisseur à l’Utilisateur ;
• affecter les performances du serveur / des serveurs sur lesquels le Site fonctionne;
Limitation de responsabilité
L’utilisateur est seul responsable de l’exactitude des informations saisies dans les formulaires du site.
FairValue n’est pas responsable des erreurs ou omissions qui peuvent survenir dans la rédaction ou la présentation des documents sur le site, qui ne sont pas considérés comme des informations essentielles selon la loi.

FairValue ne garantit pas à l’Utilisateur l’accès au Site ou au Service.

FairValue n’est pas responsable du contenu, de la qualité ou de la nature des autres sites accessibles par le biais de liens dans le contenu, quelle que soit la nature de ces liens. Pour ces sites, la responsabilité incombe entièrement à leurs propriétaires.

Le Prestataire est exonéré de toute faute en cas d’utilisation du Site et/ou du Contenu transmis à l’Utilisateur ou au Client par quelque moyen que ce soit (électroniquement, par téléphone, etc.), par l’intermédiaire du Site, par courrier électronique ou par un employé de FairValue, lorsque cette utilisation du Contenu peut effectivement causer des dommages de toute nature de la part de l’Utilisateur, du Client et/ou de tout tiers impliqué dans ce transfert de Contenu.

FairValue ne peut en aucun cas être tenue responsable vis-à-vis de tout Client qui utiliserait le Site ou le Contenu, sauf dans les limites des articles constituant les Conditions Générales.

Le fournisseur n’assume aucune responsabilité pour les logiciels malveillants potentiels qui pourraient infecter votre ordinateur ou d’autres biens après avoir accédé ou utilisé ce site ou téléchargé tout matériel, information, texte, vidéo ou image audio à partir de celui-ci.

Le fournisseur n’est pas responsable de couvrir les réclamations de tiers, de quelque nature que ce soit, qui pourraient résulter de l’utilisation, de la copie ou de la falsification du site ou de son contenu ou de tout autre site connexe, par des tiers, non autorisés par FairValue, qu’il ait été informé, savait ou aurait dû connaître cette possibilité.

FairValue n’offre aucune garantie directe ou indirecte d’aucune sorte comme :
• Le service sera conforme aux exigences de l’Utilisateur;
• Le Service sera ininterrompu, sécurisé ou exempt d’erreurs de quelque nature que ce soit;
• Les Services répondront aux exigences subjectives ou aux attentes de l’Utilisateur.

Pendant son séjour en Allemagne, Dan a travaillé avec des marques telles que Daniel Wellington et BMW - Ja!

Adam a travaillé avec des clients tels que Vodafone, TAFE NSW, Adobe et a également remporté le prix « Good Design Australia » pour son travail sur le site Web de Seatfrog.

Différends
En utilisant / visitant / visualisant, etc., le Site et / ou tout Contenu envoyé par FairValue à l’Utilisateur en accédant et / ou en envoyant par tout moyen (électronique, téléphone, etc.), il accepte au moins les présentes Conditions générales.

Le présent accord est considéré comme conclu en Roumanie et, par conséquent, est régi par les dispositions légales applicables sur le territoire de la Roumanie. Tout litige concernant le Document qui pourrait survenir entre l’Utilisateur et FairValue sera réglé à l’amiable. Si la résolution amiable du conflit n’est pas possible dans les 30 jours suivant l’enregistrement de la plainte, elle sera résolue par le tribunal compétent au siège de FairValue.

FairValue n’est pas responsable des pertes, coûts, poursuites, réclamations, dépenses, etc., s’ils sont directement causés par le non-respect des Conditions générales.

Si l’une des clauses ci-dessus est jugée nulle ou invalide, quelle qu’en soit la cause, cette clause n’affectera pas la validité des autres clauses du présent Contrat.

Le nom « Relume » est né.

Clauses finales 
FairValue se réserve le droit d’apporter toute modification aux dispositions du présent Document, ainsi que toute modification au Site / à sa structure, y compris les modifications pouvant affecter le Site et / ou tout Contenu, sans préavis à l’Utilisateur à cet égard.

FairValue ne sera pas tenu responsable des erreurs survenues sur le Site pour quelque raison que ce soit, y compris les modifications, paramètres, etc., qui ne sont pas effectuées par l’Administrateur du Site.

FairValue se réserve le droit d’introduire des bannières publicitaires de toute nature et/ou des liens sur n’importe quelle page du Site, conformément à la législation en vigueur.

En cas de questions / suggestions concernant FairValue, vous pouvez nous contacter au numéro de téléphone +40 213 22 71 06 ou à l’adresse de correspondance électronique: office@fvalue.ro.

Ce document d’accord entre les parties a été rédigé conformément à la législation applicable sur le territoire de la Roumanie.
Fais pivoter ton portable au
format portrait